Огласна табла

  1. Почетна
  2.  » 
  3. Настава
  4.  » Предметна настава

Предметна настава

25.08.2023 | Настава

Школска 2023/2024. година,

Предметна настава, старјешинство

  • Шести разред:

6-1, 13 ученика, разредни старјешина Миља Благојевић

6-2, 14 ученика, разредни старјешина Милкица Војаковић

  • Седми разред:

7-1, 16 ученика, разредни старјешина Славица Васић

7-2, 19 ученика, разредни старјешина Сања Милановић

  • Осми разред:

8-1, 17 ученика, разредни старјешина Зоран Хелета

8-2, 17 ученика, разредни старјешина Драгица Николић

8-3, 17 ученика, разредни старјешина Зоран Илић

  • Девети разред:

9-1, 23 ученика, разредни старјешина Силвана Попић

9-2, 25 ученика, разредни старјешина Ведрана Давидовић– замјена